Легкий рецепт надзвичайно смачних смажених кабачків: такого ви ще не куштували

Легкий рецепт надзвичайно смачних смажених кабачків: такого ви ще не куштували

Рецпт домашніх кабачків, приготування яких вас приємно здивує- швидко, смачно і корисно.

Вже існує багато рецептів кабачків і здавалося кожен вже встиг приготувати смажені кабачки за різними технологіями і з додаванням будь яких інгридієнтів. Але нещодавно з'явився новий рецепт, котрий робить цю страву надзвичайно ніжною, соковитою, смачною, котра тане у роті.

Смажені кабачки, кадр з відео

Інгредієнти на страву з кабачків:

  • 2 середніх кабачка
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1/2 чайної ложки сушеного чи свіжого розмарину (за бажанням)
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • Пармезан або інший твердий сир (за бажанням)
  • Свіжа зелень для подачі (петрушка, базилік)

Приготування:

Наріжте кабачок скибочками завтовшки 4-5 мм, додайте сіль, перець, та добавте свою улюблену приправу. Один із секретів цього рецепта, це тонко нарізанні кабачки.

Але не хвилюйтеся, що кабачки можуть підгоріти, адже для їх приготування також потрібно використати маринад. У невеликій мисці змішуємо подрібнений часник, сіль, перець, розмарин та оливкову олію. За допомогою кулінарного пензлика або ложки нанесіть маринад на внутрішню частину нарізаних кабачків.

Покладіть кабачки на пательню. Використовуючи середній вогонь, влийте соняшникову олію і добре розігрійте.

Далі йде приготування кляру. Візьміть 2-4 курячих яйця (2 на 1 кабачок або 4 на 2-3 молодих кабачки), збийте виделкою, додайте сіль, свою приправу та 4-6 столових ложок борошна. Все перемішайте обережно та ретельно, щоб не було грудочок.

Загорнуті кабачки занурити в кляр, викласти на сковороду і смажте до золотистої скоринки з обох боків.

Коли майже приготуєте кабачки зверху потріть сиром, та дайте сиру розтопитися.

Далі змастіть паперовими рушниками приготованні кабачки та подайте до столу, прикрасивши їх помідорами Чері або зеленню.

Швидко, легко і смачно! Як і насіння, смажені кабачки можна їсти один за одним або як чіпси з дуже малою кількістю калорій. Приємного вам приготування!

Смажені кабачки, кадр з відео

Шокуючі властивості імбиру- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми писали, цілих 2 нових рецепти часникового соусу.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Більша частина боєприпасів не постраждала: військовий експерт розповів, яку зброю вдалося знищити на складі в Торопці

"Розумне" тістечко за 5 хвилин: кулінар дала рецепт неймовірно смачного десерту

Хто з українців вже зараз може купити 3 роки стажу, та у скільки це обійдеться

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Нова масштабна атака дронами: військовий експерт розповів, які склади армії рф під прицілом ЗСУ

Інспектори водоканалів проводять перевірки: можуть оштрафувати та відключити воду

Як смачно приготувати картоплю: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Підлітки сидітимуть в Instagram за новими правилами: що зміниться для користувачів різного віку

Загострення на Харківському фронті: складна ситуація біля Вовчанська та контратака ЗСУ у Липців

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Військовий експерт оцінив об’єми західної допомоги Україні: кульмінація може статится вже цього місяця

Субсидії на опалювальний сезон: кому слід йти до Пенсійного фонду

РФ вдарила балістикою по освітньому центру у Дніпрі: є постраждалі

Втрачено 30 мільйонів: українські аграрії стали жертвою злочинної організації, подробиці інциденту

Вчені перевірили підозрілий шматок металу: "Уламок інопланетного корабля..."