Без тіста ще краще: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт незвичайної піци
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F7e11a65132560d51581b3513ac18690b.jpg)
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова показала, як приготувати вегетаріанську піцу без тіста. Вона готується на основі овочів і виходить неймовірно смачною.
"Цей рецепт буде вашою знахідкою аж до весни. Зберігайте! Це офігезно смачно!", — радить "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:
- Цвітна капуста - 400 г
- Солодкий перець - 400 г
- Броколі - 400 г
- Шампіньйони - 400 г
- Солодка цибуля - 200 г
- Гарбуз - 400 г
- Моцарела - 150 г
- Пармезан - 40 г
- Французська гірчиця - 100 г
- Кетчуп - 200 г
- Сіль, перець за смаком
"Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розрізає капусту на суцвіття, нарізає соломкою солодкий перець, а гриби та гарбуз — слайсами. Викладає овочі на деко, додає сіль, перець, збризкує олією та відправляє в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Дістаємо деко з духовки, перемішуємо запечені овочі. Зверху викладаємо нарізану невеликими шматочками солодку цибулю, додаємо соус із кетчупу та гірчиці, посипаємо все пармезаном та моцарелою та ставимо запікатися ще на 20 хвилин.
Українці в коментарях оцінили новий рецепт від зірки "Мастер Шеф" Литвинової:
"Вау, в перший раз бачу піцу без тіста😳, виглядає дуже смачно!";
"Просто шикарно і дуже гарна 🔥🔥🔥";
"Я таку піцу теж готувала дуже смачно і корисно 🔥спробуйте";
"Так, треба спробувати-без борошна - це круто прям".