Дітям точно сподобається: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт ніжного шоколадного печива
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F43a04ca5d3df579c61b7669d8641b237.jpg)
Зірка шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська розповіла, як зробити шоколадне печиво без використання складних інгредієнтів.
Інгредієнти:
- 120 г цукру
- 120 гр тростинного цукру
- 300 гр муки
- 12 гр розпушувача (1 пачка)
- 160 гр вершкового масла|мастила| (кубиком нарізати)
- 1 яйце
- 190 гр чорного шоколаду
- 190 гр молочного шоколаду
Інструкції:
Розігрійте духовку до 170 ° C і підготуйте лист з пергаментним папером, ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська.
У великій мисці змішайте цукор, цукор тростини, борошно і розпушувач.
Додайте нарізане кубиками вершкове масло і збивайте до отримання крихітних шматочків.
"Мастер Шеф" Мартиновська радить, додайте яйце і перемішайте до утворення тесту.
Наріжте чорний і молочний шоколад на дрібні шматочки і додайте в тісто, ретельно перемішуючи.
Сформуйте з тіста невеликі кульки і викладіть їх на деко, злегка розплющуючи.
Випікайте печиво в попередньо розігрітій духовці 10-12 хвилин або поки вони не стануть золотистими.
Залишіть печиво остигати на листі перед перенесенням на тарілку, ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська.