Голубці, які любив Кузьма Скрябін: рецепт особливої страви
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F72bf1f376d312c9ae3d75ca69059f21f.jpg)
Голубці, які любив куштувати Кузьма Скрябін незвичайні тим, що готуються вони без м’яса, пише Politeka.net.
Отже, рецепт голубців с картоплею – страви, яку обожнював Скрябін. Інгредієнти потрібні такі: 2,5 кілограми картоплі, 6 середніх цибулин, 2 капусти, 2 моркви, 1 столова ложка оцту, сіль, чорний перець, сметана.
Крок перший – у великій каструлі доводимо воду до кипіння, солимо та додаємо оцет.
Капусту без качана опускаємо у киплячу воду, чекаємо кілька хвилин і знімаємо листя.
Скрябін обожнював голубці з картоплею, які готувала для нього мама.
Зрізаємо потовщення біля основи листка.
Тепер подрібнюємо цибулю, натираємо моркву. Обсмажуємо овочі на пательні з невеликою кількістю олії.
Наступний крок – картоплю чистимо і натираємо на терці. Віджимаємо зайву вологу та додаємо до готової засмажки у глибоку миску. Начинку до голубців перемішуємо, додаємо сіль і перець.
Тепер загортаємо начинку у капустяне листя і викладаємо у глибоку посуду рядами. Заливаємо водою і додаємо сметану.
Тушкуємо голубці з картоплею приблизно годину. До столу подаємо зі сметаною, улюбленим соусом або вершками.
Голубці з картоплею.