Готувати краще з дітьми: "Мастер Шеф" Глинська зацікавила рецептом шоколадного печива
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Fc84ab255eb4969db5212a8e2c41ae4f3.jpg)
Колишня зірка проекту "Майстер Шеф" Єлизавета Глинська зауважила у соціальній мережі, що готувати з дітьми іноді дуже корисно, це приваблює їх до роботи на кухні. До того ж готувати солодощі і потім разом їх куштувати навіть цікавіше, вважає Глинська.
Інгредієнти:
- 200 г чорного або молочного шоколаду (1 склянка)
- 50 г вершкового масла (1/4 упаковки)
- 100 г яєць (2 шт.)
- 130 г сахара (6 ст.л)
- 100 г борошна (3/4 склянки)
- 5 г розпушувача (1 ч. л.)
- сіль
Приготування:
Змішайте сухі інгредієнти: борошно, розпушувач та сіль. Відкладіть.
Розтопіть шоколад із вершковим маслом.
У чаші комбайна змішайте яйця з цукром та збийте.
Додайте шоколадно-вершкову масу і продовжуйте збивати.
Поступово додайте сухі інгредієнти, продовжуючи збивати та перемішувати.
Перелийте масу в миску, накрийте плівкою і надішліть холодильник на 3 години.
Сформуйте кульки розміром з волоський горіх і викладіть їх на пергамент, дотримуючись відстані між ними.
Випікати при 175 градусах протягом 12 хвилин.