Як із дитячих спогадів: суддя "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт смачного десерту на сковороді
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Ff5f034c6b103bee2c50dc3e5577fe681.jpg)
Цього разу на своїй сторінці в Instagram Ектор Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" розповів, як приготувати смачний десерт із горішками та згущеним молоком. За словами "Мастер Шефа", саме цей десерт нагадує багатьом дитинство і радує спогадами.
Інгредієнти:
- 100 мл молока
- 100 г вершкового масла
- 3 яйця
- 150 г цукру
- 1 ч. ложка ванільного цукру
- Дрібка солі
- 200 г борошна
- 400 г вареного молока, що згущує|згущає|
- 30 г волоських горіхів
Приготування:
У глибокій мисці змішайте борошно з цукром, ванільним цукром, сіллю, молоком, яйцями та розтопленим вершковим маслом, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Замісити тісто до однорідності.
Розігрійте сковороду і додайте трохи олії.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво розповідає, вилийте невелику кількість тіста на гарячу сковороду і рівномірно розподіліть, щоб утворився млинець. Смажте з обох боків до золотистої кірки.
Покладіть млинці на тарілку. Намажте кожен млинець вареним згущеним молоком і скрутіть у трубочку, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Обсипте кінці трубочок подрібненими волоськими горіхами.
Посипте згорнуті трубочки цукровою пудрою, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.