Краще за звичайну яєчню: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт простого та смачного сніданку
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F1dd6e7e67981e4bd4e310a24fb2e0206.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився з українцями рецептом простого, смачного та корисного сніданку - скрембл тосту.
Для приготування скрембл тосту Володимир Ярославський із "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:
- яйця - 3 шт.
- вершкове масло - невеликий шматочок (15 г)
- сіль
- шматочок цільнозерного хліба
- трішечки оливкової олії
До тосту зі скремблом "Мастер Шеф" Володимир Ярославський на сніданок додає зелений салат:
- листя салату та будь-яка зелень
- огірки, солодкий перець та інші овочі - за бажанням
- оливкова олія
- сік лимона
Спершу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський збизує шматочок хліба оливковою олією та швидко обсмажує його на розігрітій пательні з обох боків.
Далі шеф-кухар готує американський скрембл. Для цього віничком змішуємо яйця з сіллю та 1 чайною ложкою води чи молока.
На середньому вогні розігріваємо пательню та розтоплюємо на ній шматочок вершкового масла. Виливаємо яйця на пательню і, коли вони почнуть схоплюватися, обережно починаємо перемішувати яйця від країв до центру.
"Отримуємо гарну, хвилясту суміш надзвичайно ніжну та не засмажену, яка не повинна бути повністю готова", – пояснив "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.
Викладаємо скрембл на хрусткий тост та подаємо його разом із зеленим салатом.