Простіше вже нікуди: суддя "Мастер Шеф" Ярославський поділився геніальним рецептом пирога
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Ffecbc62b5520b93bbc3fd1ead14923db.jpg)
Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати неймовірний пиріг, у якому поєднуються листкове тісто, соковита груша та теплий сир.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти :
- 500 г листкового тіста
- 2-3 груші
- 100 г сиру Брі (можна замінити камамбером або іншим вашим улюбленим плавким сиром)
- 50 г Дор блю
- лісовий горіх або мигдаль
- мед
- борошно на підпил тіста
- чебрець або лаванда - за бажанням
Розморожене листкове тісто "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розкачує в прямокутник товщиною приблизно 5 мм. З усіх країв трішечки надрізаємо тісто, а в середині робимо проколи виделкою.
Зверху змащуємо тісто яйцем і відправляємо в розігріту до 175 градусів духовку на 25 хвилин.
Грушу можна або просто почистити та нарізати дольками, але для найкращого результату "Мастер Шеф" Володимир Ярославський радить трішки проварити її в легко му цукровому сиропі з додаванням лимонного соку та спецій, можна також додати трішки вина.
Серединку готового тіста "Мастер Шеф" Володимир Ярославський трішки притискає руками і викладає туди вперемішку шматочки груші та сиру. Знову відправляємо пиріг у духовку при 175 градусах на 20 хвилин, щоб сир почав підрумʼянюватися.
Готовий пиріг посипаємо горішками, поливаємо медом і можна смакувати навіть гарячим.