Таких млинців ви ще не куштували: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт неймовірно смачного сніданку
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F8ed34a2ded10d927a5e895aae3600cab.jpg)
Цього разу зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська показала, як приготувати смачний вівсяномлинець, але не звичаний.
"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська вирішила додати до млинця трішки шпинату, і завдяки цьому він вийшов неймовірно яскравим і апетитним.
Для приготування шпинатного вівсяного млинця нам знадобляться такі інгредієнти (у розрахунку на одну порцію):
- вівсяні висівки - 20 г
- яйця - 2 шт.
- сметана - 20 г
- сіль на смак
- шпинат - 10 г
- олія для смаження
З начинками можна експериментувати. Цього разу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська взяла:
- червону рибу
- огірок
- вершковий сир
- зелень
Щоб приготувати вівсяномлинець, спершу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська змішує яйця з сіллю, сметаною, шпинатом і перебиває все до однорідності за допомогою занурювального блендера.
До яєчно-шпинатної маси додаємо висівки та знову перебиваємо все занурювальним блендером – і тісто на млинець готове.
На розігріту пательню з додаванням олії виливаємо наше зелене тісто та готуємо під кришкою протягом 3-4 хвилин – поверхня млинця має стати матовою. Перевертати такий вівсяномлинець не потрібно, смажимо лише з одного боку.
Готовий вівсяний млинець викладаємо на тарілку. Половину "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська змащує вершковим сиром, викладає шматочк риби та дрібно нарізані огірок і зелень. Складаємо вівсяномлинець навпіл – і можна снідати.