Цей смак здивує: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт соковитої шаурми на двох із домашнім соусом
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F5bcdd96a60e739940af7c98216658ed3.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів в Інстаграм, як приготувати смачну шаурму на двох і не витрачати багато часу.
Інгредієнти для 2 великих порцій:
- 1 упаковка лаваша
- 300 г курячого м'яса
- Олія для смаження
- 60 г солодкого перцю
- 50 г кетчупу
- 100 г соусу з йогурту, часнику, солі з приправами, рубаної зелені та петрушки
- 120 г томатів
- 40 г зеленої петрушки та кінзи
- За смаком: цибуля
- За бажанням: спеції або сіль зі спеціями
Інструкції:
Наріжте куряче м'ясо на брусочки і швидко обсмажте на великому вогні на сковороді до золотистої скоринки, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
Додайте нарізаний солодкий перець до обсмаженої курки і продовжуйте смажити ще хвилину.
"Мастер Шеф" Ярославський розповідає, на лаваш намажте соус із грецького йогурту, часнику, солі з приправами та кетчупу.
Посипте лаваш листям і дрібно нарізаною зеленню петрушки та кінзи.
Поступово розподіліть обсмажену курку з перцем і нарізані томати по всій поверхні лаваша.
Поверніть лаваш у рулет і трохи підігрійте на сухій сковороді, розповідає "Мастер Шеф" Ярославський.
Подавайте гарячу шаурму.
За бажанням ви можете додати свої улюблені овочі або сир у начинку. Насолоджуйтесь неймовірно смачною шаурмою!