Ідеальна страва у холодний день: переможниця "Мастер Шеф" дала апетитний рецепт
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F17cc050f0b5d52087f8932178a56bd72.jpg)
Переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна зазначає, що особливого настрою цій страві придає кардамон і кориця.
«Тому це ідеальна страва для затишного приготування у прохолодний день або вечір», - зазначила Валерія Матрохіна на своїй сторінці в Інстаграм.
Отже, переможниця «Мастер Шеф» пропонує приготувати французький тост і для цього знадобляться такі інгредієнти: 2 скибочки білого хліба (вони мають буду не тонкими, а сам хліб дуже смачним, бо це основа), 2 яйця, 100 мл вершків, 100 мл молока, цедра апельсина, 1 ч л ванільної есенції, 30 г цукру, кориця, кардамон.
«Якщо додати щедру дрібку кориці, то за смаком тости будуть нагадувати сінабони», - підкреслила Валерія.
За словами переможниці «Мастер Шеф»,кількість інгредієнтів можна регулювати в залежності від кількості хліба та смаковими вподобаннями можно експериментувати безмежно.
Валерія Матрохіна з’єднала інгредієнти і поклала хліб у суміш.
Далі обсмажила хлібчик з двох сторін до золотавого кольору. Тости переможниця «Мастер Шеф» прикрасила підсмаженими на вершковому маслі бананами, грецьким йогуртом, медом, хлоп’ями мигдалю. Для краси Валерія Матрохіна додала сушену троянду.
Ці сирники розметуть миттєво - переможниця "Мастер Шеф" поділилася цікавим рецептом.
Закуска на всі випадки життя - переможниця "Мастер Шеф" розкрила смачний рецепт.
Смакота з картоплі - бюджетний рецепт від зірки "Мастер Шеф", який перетворить обід на свято.