Краще, ніж із майонезом: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт домашнього салату із солоною рибою
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Fc4f4313f60eb3498e7279ee27d85c3d6.jpg)
Колишня зірка проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська запропонувала рецепт простого святкового салату, якого здивує насиченим смаком після того, як він просочиться.
Інгредієнти:
- 4 варені картоплі
- 1 варена морква
- 250 г слабосоленої сьомги
- 1/2 білої цибулини
- 4 відварені яйця
- Зелень для декору
- сіль
- цукор
Для майонезу:
- 1 яйце
- 1 ч. л. гірчиці
- 10 мл лимонного соку
- 100 мл олії з травами (базилік, орегано, розмарин)
- 100 мл Олейна (традиційна рафінована)
- 100 г білого йогурту
- сіль
Приготування:
Приготування майонезу:
У мірній склянці змішайте яйце, гірчицю та лимонний сік, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.
Почніть збивати занурювальним блендером і повільно вливайте олію Олейна з травами і традиційну рафіновану олію.
Збивайте кілька хвилин. Додайте йогурт та сіль, перемішайте.
"Мастер Шеф" Глинська радить, дрібно наріжте цибулю, додайте щіпку солі та цукру. Залишіть на 10 хвилин.
Складання салату:
У формі діаметром 18-20 см викладіть шари: натерту на тертці картопля, промазана майонезом, промазана майонезом, картопля, промазана майонезом, картопля "Мастер Шеф" Глинська.
Надішліть салат на кілька годин у холодильник, щоб він просочився.