Краще за звичайний зефір: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт домашнього маршмеллоу на желатині
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Fdf44a3f603dcabeb6d6ab9c33fd11719.jpg)
Колишня зірка проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська поділилася, як зробити солодкі маршмеллоу з ніжним смаком. За словами кулінара, потрібно лише трохи попрацювати, щоб отримати бажаний десерт.
Інгредієнти:
- 300 г цукру
- 50 мл води
- 50 г полуничного пюре
- 10 мл лимонного соку
- 15 г желатину
- 75 мл води (для желатину)
- 50 г кукурудзяного крохмалю
- 50 г цукрової пудри
Інструкції:
Приготування желатину:
Змішайте желатин із 75 мл води та залиште на 10-15 хвилин для розчинення, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.
Приготування полуничного сиропу:
У сотейнику змішайте воду, лимонний сік, полуничне пюре та цукор.
Доведіть суміш до температури 118 градусів, постійно помішуючи.
Змішування сиропу та желатину:
Перелийте желатин у чашу комбайна та додайте гарячий сироп, радить "Мастер Шеф" Глинська. Увімкніть комбайн та збийте масу до стану, коли вона стане теплою та почне тримати форму.
Формування маршмеллоу:
Перекладіть масу в кондитерський мішок із насадкою.
Видавіть маршмеллоу на силіконовий килимок у формі сердець або інших фігур, додає "Мастер Шеф" Глинська. Посипте сумішшю цукрової пудри та кукурудзяного крохмалю.
Залишіть маршмеллоу за кімнатної температури на кілька годин.