Неймовірна закуска з гарбуза: фіналіст "Мастер Шеф" запропонував оригінальний рецепт
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F5941de8d5417e08b50e2463b4f1737c6.jpg)
На своїй сторінці в Instagram "Мастер Шеф" Микола Люлько показав, як приготувати нереально смачну та корисну "піцу" з гарбуза.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Микола Люлько бере такі інгредієнти:
- гарбуз - 1 шт.
- сіль - 3 г
- перець - 2 г
- олія оливкова - 40 г
- сир моцарела - 300 г
- сир бринза - 300 г
- вʼялені томати - 200 г (можна брати й свіжі)
- чебрець - 10 г
Спершу "Мастер Шеф" Микола Люлько нарізає ту частину гарбуза, яка не пустотіла, на кружальця товщиною по 2-3 мм.
Викладаємо шматочки гарбуза на деко, застелене пергаментом, додаємо солі, перцю та збризкуємо олією. Відправляємо гарбуз запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Дістаємо запечений гарбуз із духовки – тепер це наша основа для мініпіц.
На шматочки гарбуза "Мастер Шеф" Микола Люлько викладає терту моцарелу та терту бринзу, додає нарізаних вʼялених томатів і знову ставить у духовку на 5-10 хвилин при 180-200 градусах. Готові "піци" для декору, смаку та аромату посипаємо сухим чебрецем.
"Як варіант, можна ще медом зверху полити, але я так не робив, бо з‘їли все без нього дуже швидко!", – додав "Мастер Шеф" Микола Люлько.
Українці в коментарях оцінили рецепт від зірки "Мастер Шеф":
"О-о-о, ідеально! Робитиму і так, і з іншими варіантами начинки! Дякуємо за рецепт та натхнення!";
"Дуже люблю гарбуз, цей рецепт для мене знахідка😍";
"Нічого собі... піца 🍕🔥 Здивували, смачно".