Окрошка по-новому, яку можна їсти хоч щодня: рецепт від переможниці "Мастер Шеф"

Окрошка по-новому, яку можна їсти хоч щодня: рецепт від переможниці "Мастер Шеф"

Рецептів окрошки є величезна кількість.

Адже хтось любить окрошкою з кефіром, а хтось обожнює на квасі з ковбасою, хтось додає гірчицю, а хтось сметану. Багато хто любить окрошку з редискою, а хтось віддає перевагу рецепту окрошки на воді з майонезом.

«Окрошка, страва моєї душі і дому. Знаю, що її однаково сильно обожнюють і ненавидять, але я люблю і можу їсти кожен день не зупиняючись», - розповіла про свою любов до окрошки переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна.

Як приготувати окрошку по-новому.

Також кухар віришила поділитися своїм рцептом окрошки з дуже неочікуваним інгредієнтом.

Отже, знадобляться такі продукти: запечена в духовці картопля, слабосоленой лосось, свіжий огірок, редис, варені перепелині яйця, зелена цибуля та кріп, консервована квасоля, полуниця.

Як приготувати окрошку по-новому.

Для заправки переможниця «Мастер Шеф» радить взяти сметану, гірчицю, сік лимону і сіль. А всі інгредієнти залити айраном і сильногазованою водою.

«Якщо ви не любите окрошку, то ви маєте спробувати цю», - порадила Валерія Матрохіна.

Також переможниця «Мастер Шеф» розповіла, що замість риби дуже любить ще окрошку з відвареною куркою.

«А квасоля та полуниця - це додатки під настрій, зазвичай робили без них», - зазначила кухар.

Як приготувати окрошку по-новому.

Цей рецепт окрошки викликав серед підписників на сторінку Валерії жваве обговорення. Люди діляться своїми рецептами і розповілають, як окрошку готують в їхніх родинах.

«І я з Луганської обл. У нас теж окрошка - особлива страва з якої починалася весна та не закінчувалося літо»,

Як приготувати окрошку по-новому.

«Наш сімейний рецепт окрошки : редиска, огірок, яйце,зелена цибуля, кріп, варена ковбаса і заправка зі сметани з кефіром. Полюбляю густішу окрошку. Це для мене самий топ рецепт цієї страви»,

«Обожнюю. Готую на сметані з додаванням лимонної кислоти (не подобаються на газованих напоях)».

Ідеальна глазур для паски, яка не кришиться: переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом.

Цей сніданок затьмарить всі інші: крутий рецепт від переможниці "Мастер Шеф".

Покращений рецепт: переможниця "Мастер Шеф" показала, як приготувати ідеальний "Наполеон".

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ