Рецепт салату з морквою по-корейськи і крабовими паличками: приготуйте на Великдень
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Fb2345964029baebf63a1b4a4a02de1fc.jpg)
Салат з крабовими паличками і морквою по-корейські готується дуже просто і не потребує особливих кулінарних навичок.
Приготувати цей салат на Великдень пропонує фудблогерка Юлія з міста Луцьк.
«Це дуже смачно», - запевнила Юлія.
Для приготування цього салату знадобляться морква по-корейські - 300 г, крабові палички - 360 г, варені яйця - 4 шт, плавлені сирки - 2 шт, часник - 2-3 зубч, сіль, перець - за смаком, майонез - за смаком.
Хід приготування салату дуже простий. Варені яйця необхідно натерти і додати до моркви по-корейськи. Туди ж додаємо натерті плавлені сирки. Зробити це буде значно простіше, якщо плавлені сирки трохи підморозити.
Крабові палички нарізаємо і додаємо до інших інгредієнтів.
Останній крок у приготуванні салату з крабовими паличками і морквою по-корейсбки – додати часник, сіль, перець і перемішати.