Рецепт тіста та начинки надзвичайний: Полякова показала, як приготувати справжню насолоду

Рецепт тіста та начинки надзвичайний: Полякова показала, як приготувати справжню насолоду

Оля Полякова, коли є час, не тільки готує, а й ділиться рецептами зі своїми підписниками, пише Politeka.net.

На цей раз Оля Поялкова розповіла всі секрети своїх апетитних равіолі.

Равіолі – один із видів пасти, які готують в національній кухні Італії.

«Ви хотіли рецепт моїх магічних равіолі! Тримайте! Обов’язково приготуйте, це свято», - прокоментувала Оля Полякова на своїй сторінці в Інстаграм, демонструючи процес приготування равіолі.

За словами Полякової, щоб зробити равіолі необхідно замісити тісто з твердих сортів пшениці.

У борошно вбиваємо яйця і замішуємо дуже круте тісто. Потім залишаємо тісто у пакеті «на відпочинок» на годину.

Готуємо начинку для равіолі. Для цього знадобляться шпинат, сири рікотта, пармезан і пекоріно романо, шавлія та чебрець.

Прогріваємо на пательні з олією чебрець, додаємо порізаний часник,подрібнено цибулю і обсмажуємо.

Коли шавлія і чебрець віддали свій аромат, прибираємо їх з пательні.

«В цибулю з часником додаємо шпинат. Обов’язково додавайте мускатний горіх – це розкриває шпинат», - розповіла Полякова про хід приготування страви.

Тісто розкатуємо.

«Обов’язкого проводимо складання тричі. Щоб тісто було однорідне і смачне», - розповіла Полякова.

Тісто необхідно розкатати до дуже тонкого шару – воно повинно бути буквального одного міліметра.

Робимо начинку - відціжуємо шпинат і додаємо його у сир рікотто. Додаємо потертиі сири пармезан і Пекоріно Романо.

«Все це пробиваємо в блендері», - розповіла Полякова.

Беремо кондитерський мішок і кладемо в нього начинку. Розподіляємо начинку на тісті.

«Обов’язково змочуємо края тіста, там де ми будемо склеювати, водичкою. Накриваємо другим шаром тіста. Випускаємо все повітря, гарно зліплюючи шари тіста мж собою, щоб начинка не вилізла», - пояснила Полякова.

Далі Оля Полякова фігурним ножиком порізала тісто начинкою на ідеальні равіолі.

Прогріваємо на оливковій олії і вершковому маслі шавлію, чебрець і часник. Робимо соус для равіолі.

«Це буде дуже і дуже запашна суміш», - підкреслила Оля Полякова.

Прийшов час варити равіолі – буквально 2-3 хвилин.

«В нас вийшло багато равіолі, бо вони з’їдаються за одну секунду», - розповіла Полякова, викладаючи страву на велику тарілку і поливаючи равіолі соусом і прикрашаючи шавлією.

Вареники не розлізуться і не злипнуться: Alyona Alyona видала хитрість, якою користується.

Борщ шикарний - Юлія Саніна розповіла рецепт, яким підкорила свого чоловіка.

Неймовірні смачні і ніжні - Оля Полякова дала розкішний дієтичний рецепт на сніданок.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ