Смачнюща українська страва: "Мастер Шеф" Клопотенко пділився рецептом голубців із картоплею та рибою
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F93d7b3db5306c00c965e129576615090.jpg)
Євген Клопотенко та фіналіст "Мастер Шеф. Професіонали", справжній "Бог м’яса" Алік Мкртчян в ефірі кулінарного проєкту "Пекельні борошна" показали рецепт незвичайних голубців із двома видами капусти, з рибою та картоплею. Шоу вийшло на YouTube-каналі "СТБ" (шоб подивитися відео, проскрольте вниз).
Для цього рецепту Євген Клопотенко бере такі інгредієнти:
- капуста білокачанна - 1 шт.
- картопля - 5 шт.
- часник - 1 зуб.
- сом - 250 г
- цибуля - 1 шт.
- квашена капуста - 150 г
- сметана - 2 ст. л.
- вода - 1 л
- сіль
З капусти вирізаємо качан і варимо її 40 хвилин в гарячій підсоленій воді.
Картоплю Євген Клопотенко чистить, нарізає, варить 30 хвилин у підсоленій воді з додаванням зубчику часнику, а потім робить пюре.
З сома виділяємо філе, нарізаємо його на шматочки та обсмажуємо разом із нарізаною кубиком цибулею, додаючи лише сіль.
В одній ємності Євген Клопотенко змішує квашену капусту, картопляне пюре та смажену рибу з цибулею.
Відварену білокачанну капусту розбираємо на листи та розрізаємо їх на дві або навіть три частини, щоб голубчики були маленькими. Загортаємо начинку в капустяне листя та складаємо голубці в форму для запікання.
Для заливки просто змішуємо сметану з водою. Заливаємо голубці цією сумішшю та ставимо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.