Спеціально до сніданку: "Мастер Шеф" Ярославський здивував рецептом десерту на вівсянці з кефіром
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F4e06f6894ae322a87e22598c1ed8834c.jpg)
Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився у соціальній мережі, як зробити весняно-літній десерт для себе чи близьких на сніданок. Цей освіжаючий і легкий десерт стане чудовим початком дня, особливо літнього ранку, зауважив Ярославський.
Інгредієнти:
- Плющена вівсянка - 45 г
- Банан – 1 шт.
- Густий кефір – 70 г
- мелена кава - за смаком
- Какао - 5-8 г
- Мед - 10 г
Приготування:
У блендері змішайте кефір, мед, вівсянку та банан. Збийте до отримання однорідної маси, радить "Мастер Шеф" Ярославський. Додайте какао і трохи меленої кави для насиченості смаку. Перемішайте.
Перекладіть масу в гарнірну посудину та залиште на ніч у холодильнику.
"Мастер Шеф" Ярославський додає, наступного дня витягніть тірамісу з холодильника.
За бажання додайте ще трохи кефіру зверху перед подачею.
Цей рецепт можна варіювати, замінюючи мед іншими солодощами, такими як ягоди чи фрукти, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.