З капустою тепер буде простіше: "Мастер Шеф" Литвинова здивувала рецептом голубців "по-новому"
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Fb657a0c851a505430d3a25a2a955529d.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова Розповіла, як зробити популярну страву по-новому і вразити близьких за вечерею. Найновіший спосіб, як швидко та легко приготувати та розібрати капусту, "Мастер Шеф" Литвинова представила на своїй сторінці в Інстаграм.
Інгредієнти:
- Капуста 1,5 кг
- Фарш м'ясний 600 г
- Цибуля 200 г
- Морква 150 г
- Гречка 45 г
- Томатне пюре 300 г
- Масло гхі 20 гр
- Сіль 8 г
- Чорний перець 3 г
Інструкції:
Капусту оберніть у харчову плівку і розмістіть у мікрохвильовій печі на 15-20 хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Натріть на великій тертці моркву і цибулю, обсмажте їх на середньому вогні в олії під закритою кришкою протягом 10-15 хвилин.
Змішайте м'ясо з обсмаженими овочами, гречкою, спеціями та додайте 3 ст. ложки томатного пюре. Добре перемішайте.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, розберіть капусту на пелюстки. На кожну пелюстку покладіть фарш і рівномірно розподіліть його, накривши другою пелюсткою.
Покладіть голубці, що вийшли, у форму. Кожен шар змастіть томатним пюре.
Покрийте готову форму фольгою і проколи її зубочисткою по всій поверхні.
Запікайте при 200 градусах протягом 40 хвилин. Зніміть фольгу й готуйте ще 20 хвилин, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.