Епіцентр та Олімпійські чемпіони влаштували справжнє свято для Дітей Героїв

Епіцентр та Олімпійські чемпіони влаштували справжнє свято для Дітей Героїв

21 жовтня за підтримки «Епіцентр К», «Інтерспорт», Національного олімпійського комітету України та Благодійного фонду «Діти Героїв» у Києві відбулося справжнє свято спорту. Мета свята – познайомити дітей, які втратили батьків внаслідок повномасштабної війни в Україні, із олімпійськими чемпіонами та надихнути їх на майбутні спортивні звершення. І це вже не перший подібний захід. Напередодні такі зустрічі проводилися у інших містах України, а тепер черга дійшла і до столиці.

Майже 100 юних спортсменів віком від 5 до 17 років, якими опікується БФ «Діти Героїв», відвідали свято та змогли особисто поспілкуватися з олімпійцями. Серед запрошених гостей Ольга Харлан, Аліна Комащук, Олена Кравацька, Юлія Бакастова, Парвіза Насібов, Ірина Коляденко, Ірина Геращенко, Марта Фєдіна, Ігор Трунов, Олег Кухарик, Дмитро Даниленко, Олексій Середа.

Виступав перед дітьми і Вадим Гутцайт – президент Національного олімпійського комітету України та олімпійський чемпіон з фехтування. У своїй промові він відмітив важливість спорту у житті кожної людини, особливо у наші складні часи:

«Майже всі Олімпійські чемпіони сьогодні тут, з вами, прийшли привітати вас і розказати, як займалися спортом. Щоб ви пересвідчилися, що це просто звичайні дівчата та хлопці, українці. Я був такий же, як ви. Прийшов на фехтування, взяв в руки шаблю і закохався в цю шаблю на все життя».

Своєю чергою Ірина Шинкаренко, заступниця голови ТОВ «Епіцентр К» у сфері комунікацій, реклами, маркетингу та зв'язків з громадськістю, яка також була на святі, наголосила на тому, що кожна дитина заслуговує на підтримку та можливість реалізувати свої мрії, а компанії «Епіцентр» та «Інтерспорт» разом з Національним олімпійським комітетом завжди допомагатимуть їм у цьому:

«Вірте в себе, докладайте зусиль, займайтеся спортом для себе, для досягнень, для успіхів. І знайте, що все у ваших руках. А ми завжди вас підтримаємо на вашому спортивному шляху».

Також Ірина розповіла, що такі свята проводять не вперше, а попереду на маленьких відвідувачів чекає багато сюрпризів, в тому числі зустріч зі справжнім спортивним Миколаєм.

Найочікуванішою частиною заходу стала зустріч дітей зі спортивними кумирами. Олімпійські чемпіони ділилися власним досвідом, пригадувати свій шлях до успіху та надихали малечу вірити у свої сили та йти до мети.

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан також поділилася своїми відчуттями:

«Я завжди вірю в найкраще, вважаю, для того, аби зробити результат, треба багато працювати. Коли я готуюсь до змагань, коли виходжу на доріжку – це позитивна емоція, це боротьба, тому в цей нелегкий час потрібно усім триматись разом, бути сильними, вірити в майбутнє, вірити в найкраще».

У поєднанні з демонстрацією медалей, слова спортсменів сильно вразили маленьких відвідувачів.

У фіналі свята всі юні спортсмени отримали від компаній «Епіцентр К», «Інтерспорт» та НОК те, про що писали у своїх листах мрій. Велосипеди, бутси, м’ячі, тенісні ракетки та спортивний одяг – кожен отримав омріяний подарунок.

Крім цього, на спортивних локаціях на дітей чекали змагання з керлінгу, баскетболу та брейкінгу, а капітанами команд були олімпійці, які з радістю допомагали маленьким учасникам.

На завершення подію співзасновниця Благодійного Фонду «Діти Героїв» Валерія Абдал подякувала організаторам та спортсменам, які знайшли час та можливість влаштувати таке важливе свято для дітей військових.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Марія Ланг розповіла, чи чекає на Україну блекаут: «Початок зими буде важким, але…»

Україна перейшла на новий рівень у розробці дронів - ексклюзивні подробиці

В Німеччині висунули звинувачення росіянину, який смертельно поранив українських солдатів

Пенсійні рахунки ВПО під загрозою: правозахисники виступили проти нового законопроєкту

Угода про співпрацю між РФ та КНДР містить "секретний пункт", - WSJ

Українським пенсіонерам потрібно звернутись в ПФУ: часу лишилось до 31 грудня

Диво відбувається двічі на рік: давньогоєгипетські астрономи зашифрували послання фараона Рамзеса II

Маринований перець із часником за 30 хвилин: рецепт, з яким не потрібно чекати зими

Україна суттєво збільшила експорт агропродукції: в чому причина

Палатний: "Українська команда" відправила вже 75 позашляховиків на передову, "ювілейна" автівка поїхала у 27-му бригаду НГУ

Як покращити сон без ліків: перевірені методи фахівців

Добровольці не зможуть виграти війну: військовий пояснив, чому без мобілізації не обійтися

"Місія - рятувати життя": Валерій Дубиль та команда волонтерів передали медичний вантаж лікарям Херсона, Миколаєва та Чорнобаївки

Ошукав двох пенсіонерів на 340 тис. грн: поліція Києва викрила шахрая

Путін збирає союзників у Казані: експерти розповіли, чого він домагається