Без яєць і метушні: "Мастер Шеф" Ярославський здивував рецептом Київської перепічки з сосисками
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився, як зробити смачну випічку із сосиками, але без використання яєць.
Інгредієнти:
- 350 г теплої води
- 35-40 г цукру
- 8-10 г сухих дріжджів
- 520-540 г борошна
- 10 г солі
- Олія для смаження
- 10 сосисок
Приготування:
Розчиніть цукор та сухі дріжджі у теплій воді. Дайте їм постояти 15-17 хвилин, щоб переконатися, що дріжджі активні, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
Додайте просіяне борошно, сіль і замісіть м'яке тісто. Якщо потрібно, додайте більше муки, щоб тісто було м'яким, але не липким.
"Мастер Шеф" Ярославський додає, залиште тісто підніматися в теплому місці на годину. Потім розділіть його на 10 шматочків по 90 грамів і надайте кожному шматочку прямокутну форму.
Оберніть сосиски тістом, акуратно піднімаючи краї, як при скручуванні вареників.
Залишіть сформовані коржики підніматися в теплому місці до збільшення приблизно в 2.5 рази.
Розігрійте олію до 180 градусів. Обсмажуйте кожен коржик по 1 хвилині з кожного боку до рум'яної скоринки, радить "Мастер Шеф" Ярославський.
Викладіть обсмажені сосиски на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.