Без м'яса, але з капустою: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт особливої піци з овочами
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова Розповіла, як приготувати смачну піцу, проте без м'яса. Незважаючи на те, що у страві не використовується м'ясо, даний варіант піци виходить дуже насиченим, зауважує "Мастер Шеф".
Інгредієнти:
- Цвітна капуста - 400 г
- Солодкий перець – 400 г
- Брокколі - 400 г
- Печериці - 400 г
- Солодка цибуля - 200 г
- Гарбуз - 400 г
- Моцарела - 150 г
- Пармезан - 40 г
- Французька гірчиця – 100 г
- Кетчуп - 200 гр
- Сіль, перець - за смаком
- Рослинна олія - для збризкування
Приготування:
1. Підготовка овочів:
Наріжте цвітну капусту, солодкий перець, броколі, печериці та гарбуз як на відео, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Покладіть нарізані овочі на деко, посоліть, поперчіть і збризкайте олією.
2. Запікання:
Запікайте овочі в розігрітій духовці за 200 градусів протягом 20 хвилин.
3. Додавання цибулі та сиру:
Дістаньте лист і викладіть зверху солодку цибулю. "Мастер Шеф" Литвинова розповідає, посипте зверху пармезаном та моцарелою.
4. Завершення запікання:
Продовжуйте запікати ще 20 хвилин до того, як сир стане золотистим.
5. Подача:
Вийміть із духовки та подавайте гарячим на стіл.
Підказка:
Перед подачею посипте свіжим базиліком або петрушкою. Сервіруйте з французькою гірчицею та кетчупом, радить "Мастер Шеф" Литвинова.