Без шкоди для фігури: рецепт домашніх шоколадних цукерок від переможниці "Зважені та щасливі"
Зірка шоу "Зважені та щасливі", популярна блогерка-дієтолог Юлія Науменко поділилася рецептом домашніх шоколадних цукерок із малиною, які не нашкодять фігурі.
"Почнемо осінь зі смачних цукерок, я точно знаю що Ви любите солодке, а їх можно готувати без шкоди для Вашої фігури", – наголосила переможниця "Зважені та щасливі".
Для приготування шоколадних цукерок із малиною зірка "Зважені та щасливі" Юлія Науменко використовує такі інгредієнти:
- банан - 100 г
- какао-порошок - 10 г
- шоколад чорний (від 76%) - 20 г
- рисові хлібці - 2 шт.
- оливкова олія - 1 ч.л.
- будь-які горіхи (окрім арахісу) - 20 г
- малина - 50 г
Банан попередньо чистимо від шкірки, розрізаємо на шматки та відправляємо в морозилку до замерзання.
Чорний шоколад розтоплюємо або в мікрохвильовці, або на водяній бані, але так, щоб мисочка з шоколадом не торкалася води.
В блендері зірка "Зважені та щасливі" перебиває рисові хлібці разом з замороженим бананом, оливковою олією та какао-порошком до максимально однорідної консистенції.
Коли маса переб’ється, додаємо до неї малину та подрібнені ножем горіхи, перемішуємо все та формуємо круглі чі іншої форми цукерки. Зверху переможниця "Зважені та щасливі" Юлія Науменко поливає цукерки розтопленим чорним шоколадом та відправляє їх у холодильник для стабілізації мінімум на годину, а краще на ніч.