Без тіста ще смачніше: фіналістка "Мастер Шеф" дала швидкий і оригінальний рецепт пирога
Цього разу на своїй сторінці в Instagram суперфіналістка проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала рецепт смачного та ситного пирога, який не потребує багато часу на приготування.
"Мастер Шеф" Ольга Рябенко для начинки взяла курку та гриби, а от основу зробила незвичайною, використавши замість тіста рис із сиром.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:
- рис круглозернистий – 3 склянки
- філе куряче – 2 шт.
- цибуля – 3 шт.
- гриби (печериці) – 150 г
- яйця – 2 шт.
- пармезан – 100 г
- моцарела – 200 г
- будь-який твердий сир – 100 г
- сіль і перець – на смак
Спершу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко відварює рис до готовності та зливає воду. Додаємо до відвареного рису тертий пармезан і твердий сир, викладаємо масу в форму для запікання та формуємо основу пирога, як на відео.
Запікаємо рисово-сирну основу пирога в розігрітій до 180 градусів духовці до румʼяності (приблизно 20 хвилин).
Тим часом "Мастер Шеф" Ольга Рябенко готує начинку. Куряче філе відварюємо, а потім рвемо мʼясо на волокна. Цибулю та гриби нарізаємо тонкими шматочками та обсмажуємо разом до готовності.
Змішуємо курку, цибулю з грибами, нарізану кубиком моцарелу, викладаємо начинку на готову основу пирога та запікаємо ще 10 хвилин при 180 градусах.
Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.
Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.