Без цукру та борошна: суддя "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт ідеальних бананових оладок
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F455d5e6d7a9215e32988d06f4540f433.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як приготувати найсмачніші бананові оладки.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:
- 1 великий банан (можна брати переспілий, вже в цятку)
- 1 маленьке яйце
- 45 г вівсяного борошна
- 3 г соди або розпушувача
- 1 г кориці
- кокосова олія (або інша рослинна) для смаження
Банан "Мастер Шеф" Володимир Ярославський чистить від шкірки, кладе в пакет та заморожує. Напередодні готування дістаємо банан із морозильника і залишаємо розморожуватися у мисці. Виділиться трохи соку – його не зливаємо. Банан після заморозки стане ще солодшим і ароматнішим.
Вівсяне борошно можна зробити самостійно: просто за допомогою блендера або кавомолки перемолоти вівсяні пластівці.
У миску з бананом "Мастер Шеф" Володимир Ярославський додає яйце, трохи кориці, 2 столові ложки вівсяного борошна, соду або розпушувач, перемішує та смажить на сковороді по 2 рази з кожного боку на кокосовому маслі.
Суддя "Мастер Шеф" Ярославський подає такі панкейки з варенням із заморожених банана та полуниці 60/40 – просто довести до кипіння, пару хвилин проварити та збити блендером.
Також шеф-кухар радить експериментувати та додавати в оладки ваші улюблені спеції.