Більше не купуватимете: рецепт домашнього майонезу та соусу тартар, робиться за хвилини
Цей рецепт дозволить вам приготувати смачний та натуральний майонез, а також соус тартар, який чудово доповнить безліч страв. Детальніше про приготування смачної страви розповіла Юлія Віліч у Instagram.
Для майонезу:
- 1 яйце
- 180 мл рослинної олії без запаху
- 1 ст. лимонного соку
- 1 ст. гірчиці
- Сіль та перець за смаком
Для соусу тартар:
- 40 г маринованих огірків
- 30 г оливок
- кріп
Приготування:
У ємність додайте яйце, олію, лимонний сік, гірчицю, сіль і перець.
Опустіть занурювальний блендер у ємність так, щоб яйце опинилося під лезом. Почніть збивати на повній потужності, не піднімаючи блендер.
Як тільки маса почне густіти знизу, поступово піднімайте блендер, щоб акуратно ввести всю олію. Продовжуйте збивати близько 30-40 секунд, поки майонез стане густим і однорідним.
Якщо ви хочете зробити тартар, до готового майонезу додайте дрібно нарізані мариновані огірки, оливки та кріп. Збийте блендером кілька секунд, щоб усі інгредієнти подрібнилися та змішалися з уже готовим майонезом.
Шашлик буде м'яким та соковитим: переможець "Майстер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.
Фантастично смачні фаршировані яйця Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.
Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий та суперсмачний рецепт.