Блогерка приготувала вечерю на 4 лише за 90 грн: які продукти їй знадобилися

Блогерка приготувала вечерю на 4 лише за 90 грн: які продукти їй знадобилися

Українська блогерка Margo Ormandi показала, що можна приготувати смачну вечерю на чотирьох лише за 90 гривень, і результат здивував багатьох.

Вона купила найпростіші продукти і приготувала страву, яка вийшла ситною та смачною. Ось що знадобилося:

  • 300 г рису
  • 1 цибулина
  • 100 г печериць
  • 300 г курячого філе
  • 3 зубчики часнику
  • 3 яйця

Спосіб приготування

Спочатку промийте та зваріть рис. Поки рис вариться, наріжте цибулю та гриби, обсмажте їх на сковороді. Потім додайте куряче філе, нарізане шматочками, і смажте до готовності. Коли філе буде готовим, розбийте в сковороду три яйця і перемішайте. Не забудьте посолити та поперчити страву до смаку.

Потім додайте в сковороду варений рис і трохи соєвого соусу. Потримайте на вогні, щоб усе просочилося, і вечеря готова.

Цей рецепт, здавалося б – чудове рішення для тих, хто хоче смачно поїсти та заощадити, проте деякі українці не погодилися з такою думкою.

Ось, які коментарі вони залишили під відео:

Коментарі під відео / фото: скриншот Instagram

Коментарі під відео / фото: скриншот Instagram

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Далі так не могло продовжуватися": Даша Квіткова зізналася, що їй довелося терпіти від Добриніна

Поділитися сюжетом

Останні новини

Бензин, дизель та автогаз: що буде з цінами до кінця року

Улюблений сніданок із лаваша: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт лінивої піци

Нардеп-військовий розповів про реальну ситуацію на фронті: "Не вірте пройдисвітам, які заявляють..."

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

Податки, проїзд, комуналка: які пільги нададуть пенсіонерам у жовтні

Гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків Зодіаку: дізнайтеся, кого чекають виклики у кар'єрі

Чому не можна відкривати вікна 3 жовтня і навіщо сьогодні їсти часник: прикмети та заборони на Діонісія

Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Як правильно садити лохину: поради та секрети від професійних фермерів

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном

Як зберегти врожай гарбуза правильно: господарі назвали головні правила