Буде дуже особливе: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" дав рецепт страви з цвітною капустою та сиром
На своїй сторінці в Instagram Ектор Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" запропонував незвичайний рецепт із цвітною капустою. Цвітна капуста - справжнє джерело вітамінів і мінералів, яке слід включити до свого раціону, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Інгредієнти:
- 100 грамів борошна
- 50 грамів Пармезану
- 100 грамів вівсяного борошна
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- 10 грамів оливкової олії
- Варена цвітна капуста
- 50 грамів помідорів
- 100 грамів моцарели
- 10 грамів базиліка
Покроковий процес приготування:
Почнемо з того, що трохи заздалегідь відваримо цвітну капусту і наріжемо її у вигляді стейків, ділиться "Майстер Шеф" Хіменес-Браво.
У глибокій ємності змішаємо борошно, пармезан, сіль і перець, ретельно перемішаємо всі інгредієнти.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво радить, обвалюємо капусту в суміші, що вийшла, з обох боків і додатково поливаємо її оливковою олією.
Потім відправляємо капусту в розігріту до 180 градусів духову шафу і запікаємо її.
Після першого етапу дістаємо капусту і укладаємо на ній нарізані помідори, моцареллу і базилік. Посолимо за смаком та поливаємо оливковою олією, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Повертаємо все в духовку і душимо до готовності так, щоб сир добре розплавився і всі інгредієнти з'єдналися докупи. Ваше блюдо готове до подачі, поділився "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.