Буде не сухим, а соковитим: "Мастер Шеф" Глинська розповіла, як найпростіше приготувати куряче філе
Цього разу у себе в Instagram переможниця та екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська поїли рецептом ситної страви з курячою грудкою і дала кілька порад, як зробити м'ясо не сухим, а соковитим.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 3 шт.
- Олія з травами (часник, базилік) – 20 мл
- Сіль – до смаку
- Чорний перець – за смаком
- Кабачок – 1 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Твердий сир – 70 г
Приготування:
Промийте його та обсушіть паперовим рушником. Змастіть філе олією з часником та базиліком, потім приправте сіллю та чорним перцем, радить "Мастер Шеф" Глинська.
Ретельно вимийте кабачок, баклажан, помідор та цибулю. Наріжте їх кільцями однакової товщини. Зробіть на філе глибокі надрізи, але з прорізайте остаточно. Вставте в ці надрізи складені чаркою овочі, радить "Майстер Шеф" Глинська.
Посипте куряче філе з овочами натертим твердим сиром.
"Мастер Шеф" Глинська розповіла, що далі потрібно просто помістити підготовлене філе на лист і відправити в розігріту до 190°C духовку. Після цього запікайте протягом 25-30 хвилин, поки куряче філе не розм'якне і сир не розплавиться.