Буде значно смачнішою, ніж з магазину: Клопотенко показав, як швидко засолити рибу
І для того, щоб в цьому зміг переконатися кожний Клопотенко показав, як швидко і легко можна засолити рибу.
«Це ізі, а домашня завжди смачніша», - запевнив Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм.
Для того, щоб засолити червону рибу переможець «Мастер Шеф» і ресторатор пропонує взяти 200 г солі на 500 г риби.
«Покриваємо червону рибу сіллю на ніч. Змиваємо сіль водою, додаємо зелень кропу і цедру лимона, смакуємо», - коротко розповів про рецепт Клопотенко.
Як смачно і швидко засолити червону рибу.
Також Клопотенко запевнив, що на смак така риба буде чудовою:
«Авжеж, риба втратить якийсь % вологи, але смак та структура риби будуть прекрасними».
Клопотенко також підкреслив, що таку рибу можне смакувати вже через 4 години:.
«Так, через 4 години можна куштувати».
Як смачно і швидко засолити червону рибу.
Зазначимо, що цей рецепт, як смачно засолити червону рибу, здивував деяких підписників на сторінку Клопотенка.
Також дехто вирішив поділитися своїми порадами щодо того, як найкраще засолити рибу:
«От навіщо стільки солі?»,
«Ну, без цукру в риби смак не дуже добрий. Треба три ложки солі- 1 ложку цукру. Солити не круто, бо ніяка вода не допоможе, треба буде вимочувати»,
«А я додаю ще цукор в пропорції 2:1 (2 частини солі та одна цукру, коричневого)»,
«Я додаю кропу, цедру лимона і перець, коли засолюю. Дуже смачно виходить теж».
Божественная запіканка з капусти: Клопотенко дав рецепт з 6 інгредієнтів.
Родина буде у захваті від такої піци: Сумська дала швидкий рецепт без випікання.
Запіканка на сніданок вийде ідеальною: улюблений рецепт Хіменеса-Браво.