Булочки з яблуками за 15 хвилин: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт
Шеф-кухар, ресторатор, суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачні слойки з яблуками за 15 хвилин.
Для цього рецепту не потрібно замішувати тісто та довго готувати начинку, все максимально просто та швидко, а результат виходить неймовірним, булочки сподобаються і дорослим, і дітям.
Для приготування швидких слойок із яблуками "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- яблука - 3 шт. середнього розміру (~ 300 г)
- 150 г борошна
- 250 г листкового тіста
- 1 яєчний жовток
- 50 г цукру (краще брати коричневий)
- 1 ч.л. меленої кориці
Яблука "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає кільцями товщиною приблизно 0,5 см та вирізає з кожного кільця серединку. Чистити яблука від шкірки не потрібно.
Розморожене листкове тісто тоненько розкачуємо на припиленій борошном робочій поверхні та нарізаємо на смужки шириною приблизно 2 см.
Яблучні кільця "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво загортає в тісто, як на відео, та викладає на деко, застелене пергаментом. Зверху змащуємо тісто яєчним жовтком та посипаємо сумішшю цукру та кориці.
Випікати такі слойки з яблуками треба в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності та румʼяної скоринки. Готовим булочкам "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво дає охолонути, а потім подає до столу.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.