Чудова сезонна страва: суддя "Мастер Шеф" Ярославський поділився рецептом оладок із гарбуза
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як приготувати гарбузові оладки.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:
- 240 г очищеного гарбуза
- 30 г ріпчастої цибулі
- 1 яйце
- 25-30 г (1 ст. ложка) борошна
- рубана петрушка
- сіль, мелений перець
Очищені гарбуз і цибулю "Мастер Шеф" Володимир Ярославський нарізає невеликими шматочками та подрібнює їх за допомогою блендера, але не до рідкої консистенції, а щоб залишалися шматочки розміром з 1/3 гречаного зерна.
Додаємо до гарбузово-цибулевої маси яйце, сіль, перець, борошно та перемішуємо тісто.
Далі можна посмажити або один великий оладок, як зробив "Мастер Шеф" Володимир Ярославський, або звичайні оладки. Шеф-кухар смажить гарбузовий млинець на середньому вогні (або навіть трохи нижче) мінімум 4 хвилини. Коли оладок схопився з одного боку, широкою лопаткою перевертає його й також обсмажує до рум'яності Ч так не треба буде допікати млинець під кришкою.
Для подачі "Мастер Шеф" Володимир Ярославський виклав на великий оладок шматочки лосося, козячий сир, соус з йогурту з огірком і естрагоном, листя салату, а також яйце пашот. Але смачно буде навіть просто зі сметаною.