Деруни та оладки будуть іще смачнішими: простий рецепт соусу, який доповнить будь-яку страву

Деруни та оладки будуть іще смачнішими: простий рецепт соусу, який доповнить будь-яку страву

Авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина дала рецепт універсального соусу, який доповнить різноманітні мʼясні та рибні страви, деруни та оладки.

Фудблогерка показала, як приготувати смачнющий сирно-шпинатний соус.

"До дерунів, кабачкових оладок, несолодких вафель, риби або курячої грудки.
Неймовірно смачний! От спробуйте!", – радить Тетяна Юшина.

Для приготування соусу нам знадобляться такі інгредієнти:

  • цибуля - 1 невеличка (бажано шалот)
  • часник - 3 зубчика
  • шпинат - 300 г
  • сир фета - 150 г
  • оливкова олія - 2 ст.л.

Спершу на розігрітій пательні з олією обсмажуємо дрібно нарізані цибулю та часник. Після цього додаємо оистя шпанату та готуємо його до мʼякості.

У кінці додаємо фету та готуємо, поки сир не розплавиться, розминаючи його лопаткою. Подаємо соус до улюблених оладок чи інших страв.

Також Тетяна Юшина пропонувала українцям приготувати смачнющий сирно-рибний паштет. Його приготування займе лише кілька хвилин, а в результаті ми отримаємо неймовірно смачну закуску до сніданку. Нам знадобляться такі інгредієнти:

  • творожний сир - 100 г
  • лосось або тунець у власному соку - 100 г
  • в'ялені томати
  • оливки
  • чорний перець

Сир разом із рибою перебиваємо до однорідності погружним блендером. Додаємо перець, дрібно нарізані оливки та вʼялені томати, перемішуємо – і паштет готовий. Найкраще подавати його, намазуючи на хрумкий гарячий тост.

Миттєва закуска з крабових паличок замість салату: смачний та недорогий рецепт.

Салат із пекінською капустою, куркою і пікантним соусом: чудове поєднання в одній тарілці.

Печериці по-корейськи, від яких ніхто не зможе відмовитись: смачні рецепти.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Українці почали активніше мобілізуватися: у ТЦК похвалилися ефективністю рейдів

Не вистачає стажу для пенсії: яку допомогу оформити, щоб вижити на старості років

Спілкуйтесь з близькими та демонструйте досягнення: астрологічний прогноз на 18 жовтня

Чому не можна давати сіль 18 жовтня і навіщо їсти пиріжки сьогодні: прикмети та заборони на Луки

Людство готують до нової пандемії: чи зможемо впоратись

Ніжний зефір з пепсі та полуницею: оригінальний десерт на кожен день

Як виростити на підвіконні врожай квасолі: українцям назвали прості способи

Повітряний бісквіт на жовтках: як зробити ідеальну основу для десертів

Як виростити в квартирі огірки: українцям дали корисні поради

Кондратюк обурився облавами ТЦК на концертах

Шаманка Сейраш розповіла, для чого кремлю військові КНДР: «Хоче залучити…»

Металургія, аграрії, аутсорс та IT: експерт розповів, чим сьогодні Україна може бути цікава світу

Доктор Комаровський розповів, як позбутися шуму у вухах: три головні способи

Димитрієвська батьківська субота-2024: коли відмічають, яке значення і що треба нести до церкви

Перетворити ядерну зброю на цукор: експерт розповів, як Україні перемогти росію