Дешева, швидка та смачна закуска: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт пирога з капусти

Дешева, швидка та смачна закуска: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт пирога з капусти

Колишня зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська показала, як приготувати закусочний пиріг на основі капусти – смачний і гарячим, і холодним.

"Цей пиріг дуже смачний, а готується дуже просто та легко", – радить "Мастер Шеф" Глінська.

Для приготування смачного капустяного пирога "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:

  • капуста (білокачанна або пекінська) - 400 г
  • йогурт білий або сметана (до 10% жирності) - 200 г
  • яйця - 3 шт.
  • розпушувач - 5 г
  • борошно - 120 г
  • зелень (кріп, петрушка)
  • сіль - на смак
  • вершкове масло для змащування форми

Капусту нарізаємо, солимо та розминаємо.

"Якщо у вас білокачанна капуста, треба пом'яти її добре, сильно, щоб капуста стала м'якою. Пекінську капусту так сильно не треба робити. Просто ось так декілька разів трішечки – і все, достатньо", – пояснює "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська.

Щоб приготувати тісто, спершу змішуємо до однорідності, яйця, борошно та розпушувач, а потім додаємо йогурт або сметану та знову все перемішуємо. Готове тісто змішуємо з капустою та зеленню.

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська використала розʼємну форму діаметром 22 см. Змащуємо форму маслом, трішки присипаємо борошном, рівномірно викладаємо тісто з капустою та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 35-40 хвилин.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Військові обурені крадіжкою мільйонів із громади міста на рекламу, коли окупанти за 200 км: "Мер у долі?"

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської

Риба перетвориться на небезпеку: чому після 50 років варто змінити раціон

Повістка поштою: як відрізнити звичайний лист від листа з ТЦК

Українців депортуватимуть з Європи: виженуть і більше не пустять

Де потрібно залишити воду та мило 13 жовтня і як захиститися від бід: обряди та заборони на день Іверської ікони

Гороскоп на 13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: що приготував вам Всесвіт

Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час"

Українцям не повністю виплатять першу "теплу" субсидію: у чому причина

Картопляний торт із сиром: легкий та бюджетний рецепт від зірки "Майстер шеф" Тетяни Литвинової

У школах з’являться нові уроки: діти будуть навчатись рятувати життя

Вирощування зелені на підвіконні восени: фермери назвали шість найкращих рослин

Клієнти Ощадбанку в паніці: чому з картки щомісяця зникає 100 грн

Отруїтесь на раз-два: як безпечно зібрати гриби і де цього не можна робити в жодному разі