Дешева та дуже смачна закуска: рецепт ніжного паштету з курячих сердечок
Кулінарна блогерка Юлія Мікуліч поділилася рецептом ніжного паштету з курячих сердечок, який стане ідеальним доповненням до сніданку чи перекусом.
"Це дуже смачно! Особливо на гріночку та ще й з маринованим огірочком - просто беліссімо", – радить кулінар.
⠀
Для приготування ніжного паштету з курячих сердечок нам знадобляться такі інгредієнти:
- курячі сердечка - 600 г (очищені)
- цибуля - 160 г
- морква - 150 г
- вершкове масло - 50 г
- сіль, чорний і червоний перець - на смак
- улюблені спеціії - за бажанням
Спершу потрібно зачистити сердечка: розрізаємо їх, очищаємо від згустків, обрізаємо судини та добре промиваємо. Очищені сердечка, заливаємо водою, ставимо на плиту та варимо до готовності – на це знадобиться приблизно 45-60 хвилин.
Цибулю нарізаємо кубиками. Моркву або натираємо на тертці, або також нарізаємо на невеликі шматочки.
На розігрітій пательні з олією починаємо обсмажувати цибулю. Далі додаємо моркву та смажимо овочі разом до мʼякості, можна під кришкою. До готової цибульки з морквою додаємо вершкове масло та перемішуємо.
Варені сердечка змішуємо з обсмаженими овочами, додаємо сіль, перець та улюблені спеції на смак, перебиваємо все блендером до однорідності – і паштет із курячих сердечок готовий.
Паштет із курячих сердечок смачний і одразу теплим, але зазвичай його рекомендують перед вживанням остудити. Зберігаємо паштет у щільно закритій ємності.
Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.
Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.
Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.