Дешево та неймовірно смачно: простий рецепт фаршированої цибулі від зірки "Мастер Шеф" і Саші Бо

Дешево та неймовірно смачно: простий рецепт фаршированої цибулі від зірки "Мастер Шеф" і Саші Бо

Учасниця дванадцятого сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк і блогерка Саша Бо показали, як приготувати смачнющу фаршировану цибулю з перловкою та мʼясом.

Для цього рецепту зірка "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:

  • 6 великих цибулин
  • перловка - 100 г (її попередньо треба залити окропом на 1 годину)
  • фарш - 200 г свинячого + 200 г телячого
  • 1 морквина
  • 3 зубчики часнику
  • волоський горіх - 40 г
  • томатна паста - 200 г
  • цукор - 1 ч. л.
  • сир Чеддер - 50 г
  • петрушка
  • сіль і перець

Цибулю зірка "Мастер Шеф" і Саша Бо чистять, обрізають хвостики з обох боків, роблять надрізи вздовж одного боку до середини та варять 20 хвилин у підсоленій воді.

Для начинки дрібно нарізаємо одну цибулину, а моркву натираємо на дрібній тертці. Цибулю смажимо на олії до прозорості, далі додаємо терту моркву, чавлений часник, сіль і добре тушкуємо все. Після цього в пательню до цибулі з морквою додаємо фарш та запарену перловку.

50 г томатної пасти розмішуємо з одним черпаком бульйону, в якому варилася цибулю, та заливаємо в пательню. Також зірка "Мастер Шеф" і Саша Бо додають дрібно нарізані горішки, петрушку, сіль і перець на смак.

Для заливки змішуємо 150 г томатної пасти, чайну ложку цукру, дрібку солі, чотири черпаки бульйону з цибулі та доводимо суміш до кипіння.

Відварену цибулю дістаємо з бульйону, заливаємо холодною водою, а коли остигне, розбираємо на "листочки".

Зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк і Саша Бо фарширують цибулю, загортаючи в неї начинку, та щільно викладають у форму для запікання. Заливаємо фаршировану цибулю заливкою та ставиом в розігріту до 180 градусів духовку з конвекцією на 40-50 хвилин.

Після цього можна посипати цибулю тертим сиром і запекти ще 5 хвилин при 200 градусах.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Бригада ДШВ "мінуснула" росіянам кілька танків та БМП на Курахівському напрямку

Пенсії українців почнуть "згорати" з 2025 року: експерт пояснив, як це зупинити

Повітряні сили ЗСУ розкрили подробиці нічної повітряної атаки

Працюють на межі можливостей: БФ «Надія» із гуманітарною місією в медзакладах Херсону та Миколаєва

Українцям пообіцяли ще один перерахунок пенсій: у Мінсоці розкрили деталі масштабної реформи

Вдова Навального заявила про плани балотуватися в президенти РФ

У ПФУ вирішили скоротити пенсії деяким українцям: кого і за які "гріхи" покарають

В Укроборонпромі призначили нового гендиректора

Як приготувати рамен: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий і бюджетний рецепт

У Туреччині знайшли 2000-річний напис на честь чемпіона з боротьби

На Київщині поліція фіксує наслідки російської атаки БпЛА

"Я тебе кохаю" від них ви чекатимете довго: 3 знаки Зодіаку, які не поспішають говорити про почуття

ТЦК оголосило у розшук: що робити у першу чергу

Залужний написав книгу

Гроші можна отримати найближчими днями: виплати по "Національному кешбеку" прийдуть українцям