Для особливої ​​вечері: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитого м'яса із соусом у духовці

Для особливої ​​вечері: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитого м'яса із соусом у духовці

Цього разу на своїй сторінці в Instagram колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом соковитої та запашної свинячої вирізки з беконом. Ця страва чудово підійде як для повсякденної вечері, так і для особливого випадку.

Для приготування знадобляться:

  • Свиняча вирізка – 1 шт.
  • Гірчиця - 1 ст.
  • Бекон – 250 г
  • Вершкове масло – 30 г
  • Томатний соус – 30 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Перець – за смаком

Процес приготування:

Спочатку зачистіть свинячу вирізку від плівок, залишивши невеликий шар жиру. Зробіть чотири надрізи вздовж філе, щоби створити кишені для маринаду, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

До м'якого вершкового масла (кімнатної температури) додайте гірчицю, томатний соус, подрібнений часник, сіль і перець. Ретельно перемішайте до однорідної маси. Добре змастіть вирізку отриманою сумішшю, приділяючи особливу увагу надрізам, щоб маринад проник глибше у м'ясо.

"Мастер Шеф" Литвинова додала, на лист, застелений фольгою і пергаментом, викладіть смужки бекону впоперек філе. Потім покладіть зверху замариновану вирізку і щільно загорніть спочатку в пергамент, а потім у фольгу.

Залишіть м'ясо на півтори години для маринування. Після цього розігрійте духовку до 180 градусів та запікайте вирізку протягом 25 хвилин.

Після запікання дайте м'ясу трохи охолонути, розгорніть його з фольги та пергаменту, наріжте порційними шматками та подавайте до столу, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ціни на продукти зростуть на 30%: українцям ледь вистачатиме на їжу

Насичений на події понеділок: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 жовтня

Сніг 7 жовтня і кисле молоко на обличчя що потрібно, а що заборонено робити на Сергія, примети

"Жінка буде президентом...": відомий астролог визначив, що чекає на Україну взимку

Найсмачніші оладки з печінки: бюджетний рецепт від зірки "Майстер Шеф" Лізи Глинської

Як і коли посадити ожину восени саджанцями: топ порад від садівників

Десерт "Льод та вогонь": спрощений рецепт від відомого кухаря, який вразить ваших гостей

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи