Для ситного обіду: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитих м'ясних млинців з овочами
На цей раз зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом приготування соковитих млинців із м'ясом. Приготувати їх не так складно, головне вибрати хороше м'ясо, зауважила Литвинова.
Інгредієнти:
- Млинці – 15 шт. (Рецепт млинців можна знайти за посиланням)
- Свинина – 700 г (можна використовувати інше м'ясо)
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 300 г
- Часник - 2 зубчики
- Коріандр - 0,5 ч.л.
- Суміш перців – 0,5 ч.л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Рослинна олія - 20 мл
- Сіль – 1 ч.л.
- Вершкове масло - 50 г
Приготування:
У киплячий бульйон додати цілу або розрізану на великі шматки моркву та цибулю, сіль, перець та лавровий лист, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова. Опустити м'ясо та варити до готовності. Пам'ятайте, що м'ясо слід класти в бульйон, що кипить, а для варіння бульйону м'ясо і кістки потрібно закладати в холодну воду.
Одну цибулину тонко нарізати і томити на олії під закритою кришкою на слабкому вогні, додавши подрібнений часник і 2 ст.л. води.
"Мастер Шеф" Литвинова додала, готове м'ясо, моркву з бульйону та врятовану цибулю пропустити через м'ясорубку (цибулю з бульйону викинути). У фарш додати сіль, перець, коріандр і трохи бульйону. Бульйон вливати по 2 ст.л., ретельно перемішуючи, поки фарш не стане соковитим, але не рідким.
На кожен млинець викласти м'ясну начинку та загорнути квадратиками. Обсмажити млинці на розігрітому вершковому маслі на невеликому вогні по 2-3 хвилини з обох боків, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.