Для тих, хто не любить глютен: "Мастер Шеф" здивувала швидким рецептом ягідного пирога
Зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська дала в Інстаграм рецепт простого та смачного десерту з ягодами, який можна приготувати швидко та легко. Цей пиріг не тільки смачний, а й корисний завдяки продуктам без глютену.
Інгредієнти:
- 120 г сметани (15-20% жирності)
- 120 г цукру
- Ванільний цукор за смаком
- 60 мл олії «Олейна» Три зерна (містить рапсову, лляну та гарбузову олії)
- 150 г яєць (приблизно 3 середні яйця)
- 230 г мигдального борошна
- 5 г розпушувача
- 150 г лохини (або інших ягід на ваш вибір)
Приготування:
У мисці за допомогою віночка змішайте сметану, олію, яйця, цукор та ванільний цукор до однорідної маси, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.
Додайте мигдальне борошно та розпушувач, акуратно перемішайте тісто до однорідної консистенції. Втручайте лохину в тісто, намагаючись не пошкодити ягоди.
"Мастер Шеф" Глинська додає, далі вилийте тісто у форму, попередньо змащену олією або вистелену пергаментним папером.
Випікайте пиріг у розігрітій до 170 градусів духовці з конвекцією протягом 40-45 хвилин, поки пиріг не підніметься, отримавши легку скоринку, радить "Мастер Шеф" Глинська.
Після остигання прикрасьте пиріг цукровою пудрою та свіжими ягодами.