Добре маринуйте та загорніть: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як швидко та смачно засолити рибу

Добре маринуйте та загорніть: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як швидко та смачно засолити рибу

Суддя шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський дав кілька корисних порад для кращого засолення риби.

Інгредієнти:

  • 1.2 кг дикого лосося
  • 2 ст. ложки морської солі
  • Чорний мелений перець
  • Оливкова олія
  • Цедра лимона
  • 1 ст. ложка цукру
  • 2 ст. ложки віскі або бренді/джин (за смаком)
  • Спеції за смаком (чебрець, розмарин та ін.)

Процес:

Очистіть рибу від шкіри та кісток, якщо вони присутні, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Змішайте морську сіль та цукор, потім посипте рибу з усіх боків.

Полийте невеликою кількістю оливкової олії.

Теріть цедру лимона на рибу.

Посипте чорним меленим перцем.

Полийте віскі/бренди, додає "Мастер Шеф" Ярославський. Потім додайте спеції на смак, такі як чебрець або розмарин.

Накрийте плівкою та залиште в холодильнику на ніч.

Подача: Вранці дістаньте рибу, протріть рушником, щоб видалити зайву вологу та кристали солі.

Для кольору:

У сік буряка додайте сіль, перець та кілька крапель лимонного соку. Доведіть до кипіння та охолодіть.

Зануріть рибу кілька разів у розчин, що вийшов.

Загорніть плівку і залиште до вечора.

Риба дозріває, рівномірно розподіляючи уподобання, розповідає "Майстер Шеф" Ярославський.

Крем з авокадо: У блендері змішайте цілий авокадо, петрушку, лимонний сік, сіль та оливкову олію до отримання однорідної маси.

Підказки:

Замініть цедру лимона на лайм, апельсин чи мандарин.

Виберіть алкоголь на свій смак: джин, коньяк, горілку.

Додайте свіжі трави та спеції для насиченого смаку.

"Мастер Шеф" Ярославський помітив, можна використовувати коріандр або ялівець для додаткового смаку.

Зберігайте засолену рибу в холодильнику, добре загорнутій або в щільному контейнері, до 7 днів.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як захистити урожай і оселю від гризунів: найкращі методи городників

Відмивання грошей через інтернет: ПриватБанк залишає клієнтів без захисту

Як знизити шкоду смаженого м'яса: лікар Комаровський розкрив елементарні способи

Україну накриє потужна магнітна буря

"Нафтогаз" показав, що робити при помилковій оплаті за газ: як повернути гроші

Простий рецепт булочок для бургерів від зірки "Мастер Шеф": краще за магазинні

"Ми не гірші за Польщу": зірка "МастерШефа" Ектор Хіменес-Браво назвав головний плюс України

Мобілізація жінок неминуча: експерти вказали, куди відправлятимуть служити

Чим підживити землю восени, щоб мати рекордний врожай наступного року: хитрощі господарів

Потрібна ядерна парасолька Сполучених Штатів, - військовий експерт про гарантії безпеки України

Керівник прокуратури у 42 роки отримує 785 000 грн пенсії: розібратися чому – не виходить

Значна частина українців може вийти на пенсію раніше: у ПФУ повідомили, для кого це можливо

В окупованому Таврійську проблеми з питною водою

В Україні посилили контроль: що потрібно знати роботодавцям про працевлаштування іноземців

Як приготувати смачну та ніжну яєчню: кулінар поділилася ідеальним рецептом яєць