Добре освіжить: "Мастер Шеф" Глинська розповіла, як зробити смачне морозиво вдома

Добре освіжить: "Мастер Шеф" Глинська розповіла, як зробити смачне морозиво вдома

Цього разу на своїй сторінці колишня зірка кулінарного проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла у соціальній мережі, як зробити домашнє морозиво.

Інгредієнти:

  • 250 г білого шоколаду
  • 450 мл вершків (20-33%)
  • Ваніль або ванільний цукор
  • 100 г молочного або чорного шоколаду
  • 500 г печива

Технологія приготування:

У каструлі додайте до вершків ванільний цукор або ваніль і прогрівайте на середньому вогні близько однієї хвилини, доки вершки не почнуть димитися, але не закиплять, розповідає "Мастер Шеф" Глинська. Зніміть каструлю з вогню та додайте до гарячих вершків білий шоколад. Ретельно перемішайте, щоб шоколад повністю розчинився.

Накрийте масу харчової плівкою (так, щоб плівка торкалася поверхні маси) і відправте в холодильник на 10-12 годин. Тим часом зробіть з молочного або чорного шоколаду крихту, подрібнивши ножем або на тертці.

"Мастер Шеф" Глинська додає, дістаньте охолоджену масу з холодильника і збийте її міксером або в комбайні до пишної та повітряної консистенції.

Додайте шоколадну крихту і ретельно перемішайте. Візьміть форму для морозива та викладіть на дно шар печива. Викладіть збиту вершкову масу з шоколадною крихтою на печиво і розрівняйте.

Накрийте морозиво другим шаром печива. Надішліть форму в морозильну камеру на 5 годин, радить "Мастер Шеф" Глинська.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Безкоштовне добриво для городу: експерти розповіли, як правильно використовувати каву

Змусять пройти ВЛК: військовозобов'язаним пояснили термін дії

Шоколадне печиво Брауні з маршмеллоу: Ліза Глінська дала найпростіший рецепт

Як отримати недовиплачену пенсію: знадобляться ці документи

Секрет родючого грунту: які сидерати саджати восени на городі

Як пережити зиму в теплі та з мінімальними платіжками: прості способи заощадити на комуналці

Укрзалізниця змінила правила продажу квитків: що треба знати

«Туман війни розвіявся»: експерт розповів, як ЗСУ можуть пробити позиційний фронт

Сатана приходив, поки ви спали: які ознаки того, що він відвідував вас уві сні

Захист саду від гризунів восени: найкращі методи досвідчених господинь

Олена Бюн розповіла, куди цілитимуться російські ракети: «За цими картами це можуть бути…»

Ніколи не довіряйте офіційним словам, які говорять політики, - Кость Бондаренко про позицію Трампа по Україні

Прогулянка на дитмайданчик ледь не призвела до трагедії: на що треба звернути увагу батькам

Рецепт дуже простий: "Мастер Шеф" Ярославський показав, як смачно приготувати спагеті

Рецепт швидких маринованих огірків