Досить пари продуктів: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт смачного домашнього морозива
На цей раз у себе в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував зробити смачне морозиво без проблем та з простих продуктів. Так, за словами кулінара, цей рецепт дозволяє легко приготувати справжній смачний пломбір будинку.
Інгредієнти:
- Вершки 33% - 500 г
- Згущене молоко Іриска - 200 г
- Печиво - 100 г
Приготування:
Охолоджені вершки збити на середніх обертах до м'якого та повітряного стану, одразу радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Додати згущене молоко і продовжити збивати до отримання пишної маси. Після "Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає в ємність викласти шар печива, зверху розмістити збиту масу і знову покрити печивом.
Охолодити в морозильній камері до повного замерзання, це може тривати кілька годин, зауважив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Готове морозиво буде ніжним, смачним і приємно хрумким завдяки шарам печива.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.