Дуже смачне поєднання: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт молодої картоплі

Дуже смачне поєднання: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт молодої картоплі

На своїй сторінці в Instagram незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як смачно та оригінально приготувати молоду картоплю.

Чимічурі – це популярний латиноамериканський соус, який зазвичай подають до шашлику та просто смаженого мʼяса, але "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив додати його до молодої картоплі – і вийшло неймовірно смачно.

Головними інгредієнтами соусу чимічурі є петрушка, часник і оливкова олія. На 1 кг молодої картоплі "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • 60 г петрушки
  • 60 г кінзи
  • 100 г помідора
  • 80 г червоної цибулі
  • 1 зубчик часнику
  • сук половинки лимона
  • 200 г оливкової олії
  • сіль і перець - на смак

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво добре вимиває молоду картоплю та разом зі шкіркою розрізає навпіл.

Спочатку відварюємо картоплю до готовності, а потім викладаємо на деко, застелене пергаментом, трішки поливаємо олією, солимо та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10-15 хвилин до хрусткої золотистої скоринки.

Щоб приготувати соус чимічурі, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво максимально дрібно нарізає петрушку та кінзу, помідор, солодку цибулю та часник. До овочів і зелені додаємо оливкову олію, сік половинки лимона, сіль і перець на смак і все перемішуємо.

Запечену молоду картоплю "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво перемішує з соусом чимічурі та одразу подає до столу.

Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Олег Постернак розповів, чому у листопаді не буде другого Саміту миру

Вчителям грошей не знайшлося: педагогів приголомшили планами

Кого чекають фінансові надходження: гороскоп на 10 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Російські дрони все ближче до українських АЕС: катастрофа може статися будь якої миті

Значно смачніше за майонез: рецепт легкого соусу для мʼяса, риби та інших страв

Безкоштовне добриво для городу: експерти розповіли, як правильно використовувати каву

Змусять пройти ВЛК: військовозобов'язаним пояснили термін дії

Шоколадне печиво Брауні з маршмеллоу: Ліза Глінська дала найпростіший рецепт

Як отримати недовиплачену пенсію: знадобляться ці документи

Секрет родючого грунту: які сидерати саджати восени на городі

Як пережити зиму в теплі та з мінімальними платіжками: прості способи заощадити на комуналці

Укрзалізниця змінила правила продажу квитків: що треба знати

«Туман війни розвіявся»: експерт розповів, як ЗСУ можуть пробити позиційний фронт

Сатана приходив, поки ви спали: які ознаки того, що він відвідував вас уві сні

Захист саду від гризунів восени: найкращі методи досвідчених господинь