Два літні рецепти: переможниця "Мастер Шеф" показала, як приготувати десерти, які всіх здивують
Секрети цих літніх рецептів полягає у тому, що їхній основий інгредієнт дуже незвичайний – заморожений кавун.
Отже, для приготування сорбету знадобляться заморожений кавун, мед, сік лайму і цедра лайму.
А для приготування літнього круусану слід взяти знову ж таки заморожений кавун, а також круасан, бурату, мед.
«З кавуна перед заморозкою краще прибрати кісточки. Кавун відправляємо в морозилку на ніч, натираємо на дрібній тертці, подаємо одразу, бо в таку спеку швидко тане», - порадила Валерія Матрохіна на своїй сторінці в Інстаграм.
Рецепти літніх десертів.
Рецепти літніх десертів.
Що ж стосується круасану, то його необхідно обирати свіжим, хрустким.
«Його потрібно розкачати скалкою та підсмажити по декілька хвилин з кожного боку на вершковому маслі», - поділилася тонкощами рецепту переможниця «Мастер Шеф».
Також фудблогерка підкреслила, що замість бурати можна обрати інші сири, солоність і вершковість сюди пасує ідеально.
Рецепти літніх десертів.
Рецепти літніх десертів.
Ці рецепти літніх десертів, підкреслила Матрохіна, будуть незамінними у випадках, якщо лишається кавун і незрозуміло, що з ним робити.
«Навіть якщо кавун перестиглий, не солодкий та вʼялий, то в цьому вигляді буде смакувати чудово», - запевнила переможниця «Мастер Шеф».
Підписники на сторінку Матрохіної виявилися у захваті від цих літніх рецептів.
«Як мені зупинити потік слини»,
«Вау щось новеньке, потрібно спробувати»,
«Які цікаві рецепти!».
З маринованою цибулею: переможниця "Мастар Шеф" дал рецепт оригінального салату.
Зелена олія вдома, як в ресторані: переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом.
Здивуйте своїх гостей такою закускою: новий рецепт від переможниці "Мастер Шеф".