Фірмовий рецепт: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво показав, як смачно запекти картоплю

Фірмовий рецепт: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво показав, як смачно запекти картоплю

Цього разу на своїй сторінці в Instagram відомий шеф-кухар і ресторатор, суддя проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як правильно запікати картоплю.

Для цього рецепту потрібні прості інгредієнти, які є вдома в кожного. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере лише картоплю, олію, сіль, перець, свіжий кріп і часник. Весь секрет – у технології приготування.

Спочатку картоплю потрібно зварити. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво чистить картоплю, за необхідності розрізає та відварює в підсоленій воді до готовності. З готової картоплі зливаємо воду.

На дно форми для запікання наливаємо олію, як на відео, та відправляємо її в розігріту духовку, щоб олія прогрілася до закипання. У гарячу олію викладаємо картоплю, додаємо сіль і перець.

Кріп і часник "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво подрібнює, змішує з олією та поливає цією ароматною сумішшю картоплю зверху.

Запікаємо картоплю при 180 градусах до апетитної золотистої скоринки – і готово.

А от картопляні шкірки також можна не викидати. Раніше "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво також поділився рецептом смачних чипсів із картопляних шкірок, які стануть чудовою закускою.

Окрім промитих і просушених картопляних шкірок, нам знадобиться 2 ст.л. олії, 1 ч.л. солі та 1 ч.л. копченої паприки. Змішуємо шкірки з олією та спеціями, викладаємо на деко, застелене пергаментом і запікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 15-25 хвилин, щоб у нас вийшли хрусткі чипси.

Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Українці можуть користуватися безкоштовним транспортом: одна з європейських країн зробила поблажку

Соковиті мʼясні рулетики з баклажанів: рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського

Насильство над дітьми на Львівщині: в Офісі генпрокурора розповіли, що вже зробили

Зустріч Шмигаля з Фіцо: Словаччина допоможе Україні з поставками електроенергії

Рис, білий хліб та молочка виявилися небезпечними для здоров'я: вердикт дієтологів

Україна відновила експорт металобрухту до проросійського Придністров'я

Умови призначення пенсій: українці можуть обрати вигідні роки при виході на пенсію, подробиці

Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму

Росіяни пошкодили цивільне судно з продовольчим вантажем у порту Південний

В Третій штурмовій розповіли, як відбили позиції та українських військових з полону

"Всім начхати...": евакуатор понівечив українцю авто, замість 900 грн штрафу - $15 тис на ремонт

У Дніпрі на закупках Starlink для шкіл чиновник заробив 1,8 млн

Забудьте її назавжди: яку суржикову фразу не можна вживати

Залишили росіян без Скабєєвої: українські хакери вимкнули телеканали «Росія 1» і «Росія 24»

Секрет смачної шаурми по-одеськи: шеф-кухар поділився простим рецептом