Фірмовий салат із пекінської капусти: фіналіст "Мастер Шеф" показав геніальний рецепт із простих інгредієнтів
Цього разу на своїй сторінці в Instagram фіналіст "Мастер Шеф" Микола Люлько показав, як приготувати салат із пекінської капусти, без якого в його родині не обходиться жодне свято.
"Без цього салату не обходиться жодне наше свято, тому з настанням новорічних свят я вже знаю, що готувати 😉 Легкий у приготуванні та такий смачний салат, обовʼязково спробуйте 😍", – радить фіналіст "Мастер Шеф" Микола Люлько.
Щоб приготувати найсмачніший салат із пекінської капусти, "Мастер Шеф" Микола Люлько бере такі інгредієнти:
- куряче філе відварене — 600 г
- пекінська капуста — 600 г
- огірок свіжий — 300 г
- кукурудза консервована — 400 г
- листя свіжої кінзи — 40 г
- зелений перець чилі — 30 г
- сіль — 15 г
- перець чорний — 3 г
- сік і цедра одного лайма
- йогурт максимальної жирності або майонез — 400 г
Пекінську капусту та варене куряче філе "Мастер Шеф" Микола Люлько нарізає шматочками, огірок – півкільцями. Складаємо все в велику миску та додаємо консервовану кукурудзу.
Також у салат із пекінської капусти додаємо дрібно нарізану кінзу та зелений перець чилі.
Заправляємо салат жирним йогуртом або майонезом, додаємо сіль, чорний перець, сік та цедру лайма, все добре перемішуємо – і фірмовий салат із пекінської капусти готовий.
Українці в коментарях оцінили рецепт салату з пекінської капусти від зірки "Мастер Шеф":
"Дякую, обовязково зроблю, я такий роблю тільки без лайма, спробую добавити, дякую❤️";
"Мамі величезне дякую за такий рецепт 🥰🫶".