Гарбузове печиво з "Гаррі Поттера": переможниця "Мастер Шеф" розкрила рецепт
Переможниця дванадцятого сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна показала, як приготувати справжнє гарбузове печиво з "Гаррі Поттера"
"Дуже раджу влаштувати такий вечір з приготуванням страв з Гаррі Поттера і, звісно, переглядом самих фільмів, це неповторні емоції", – радить зірка "Мастер Шеф".
Щоб приготувати гарбузове печиво з "Гаррі Поттера", переможниця "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна бере такі інгредієнти:
- гарбузове пюре - 200 г (нарізаємо гарбуз на шматки та запікаємо в духовці до готовності, приблизно годину, а потім перебиваємо до стану пюре)
- борошно - 200 г
- яйця - 2 шт.
- вершкове масло (тепле) - 100 г
- сіль - дрібка
- цукор - 100 г
- розпушувач - 2 ч.л.
- кориця мелена - 1 ч.л.
- цукрова пудра - для посипки
Попередньо готуємо гарбузове пюре.
В мисці "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна змішує до однорідності гарбузове пюре, яйця, борошно, розтоплене вершкове масло, цукор, сіль, розпушувач і корицю.
Тісто вийде досить рідким. Рівномірним шаром викладаємо його на деко, застелене пергаментом. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин до готовності.
Поки коржик іще теплий, формочками "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна вирізає з нього печиво. Готове печиво посипаємо цукровою пудрою і можна насолоджуватися.