Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася своїм унікальним рецептом гарбузово-апельсинового пудингу.

Щоб приготувати гарбузово-апельсиновий пудинг, вам знадобиться:

  • 100 г рису арборіо (можна використовувати звичайний)
  • 200 мл молока
  • 100 мл води
  • 200 г запеченого гарбуза
  • Сік та цедра одного апельсина
  • 1 яйце
  • Мед за смаком
  • Ванільний цукор (за бажанням)

У каструлі змішайте рис, молоко та воду. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні, поки рис не стане м’яким, але не перевареним.

Запечіть гарбуз у фользі до м'якості. Потім перетворіть його на пюре за допомогою погружного блендера.

Коли рис готовий, зніміть каструлю з вогню та дайте охолонути. Додайте гарбузове пюре, апельсиновий сік і цедру, а також яйце. Ретельно перемішайте.

Додайте мед і, якщо бажаєте, трохи ванільного цукру. Перемішайте до однорідної консистенції.

Викладіть суміш у форми для випікання і поставте в духовку на 180°C на 20 хвилин, поки пудинг не стане рум'яним.

Гарбузово-апельсиновий пудинг від Тетяни Литвинової — це чудове поєднання смаку та користі, яке сподобається всій родині. Спробуйте цей рецепт, і ви будете здивовані, як смачно і легко можна приготувати десерт із гарбуза!

Поділитися сюжетом

Останні новини

Водіїв зобов'язали отримати спеціальний код

Бензин, дизель та автогаз: що буде з цінами до кінця року

Улюблений сніданок із лаваша: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт лінивої піци

Нардеп-військовий розповів про реальну ситуацію на фронті: "Не вірте пройдисвітам, які заявляють..."

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

Податки, проїзд, комуналка: які пільги нададуть пенсіонерам у жовтні

Гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків Зодіаку: дізнайтеся, кого чекають виклики у кар'єрі

Чому не можна відкривати вікна 3 жовтня і навіщо сьогодні їсти часник: прикмети та заборони на Діонісія

Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу

Як правильно садити лохину: поради та секрети від професійних фермерів

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном