Головне додати один інгредієнт: "Мастер Шеф" дала рецепт простого і смачного торта

Головне додати один інгредієнт: "Мастер Шеф" дала рецепт простого і смачного торта

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала приготувати торт, рецепт якого перевірений роками і завжди є окрасою будь-якого столу, а смак настільки приємний, м'який. За словами кулінара, їй подобається такий варіант приготування, тому що торт виходить в міру насичений.

Рецепт Кокосового торта від "Мастер Шефа"Тетяни Литвинової.

Інгредієнти:

Для тесту:

  • 300 г стружки кокосової
  • 400 мл кокосового молока
  • 200 мл води
  • 1 банан
  • 200 г цукру
  • 50 г крохмалю
  • 10 г цукру ванільного
  • Сік 1 лайма
  • 18 г розпушувача

Для крему:

  • 400 мл кокосового молока
  • 250 мл води
  • 50 г кукурудзяного крохмалю
  • 40 г кокосового борошна
  • 150 г білого шоколаду
  • Цедра 1 лайма

Додатково:

  • Форма діаметром 20-22 см
  • Олія для змащування форми
  • Борошно для обсипання форми
  • Пергаментний папір
  • Шоколадні стружки та кокосова стружка для прикраси (за бажанням)

Інструкції:

Підготовка форми:

Розігрійте духовку до 180 °C.

Змастіть форму олією і обсипте борошном, щоб запобігти прилипанням, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Приготування тіста:

У блендері змішайте кокосову стружку, кокосове молоко, воду, банан, цукор, крохмаль, ванільний цукор, сік лайма і розпушувач до отримання однорідного тіста.

"Мастер Шеф" Литвинова додає вилийте тісто в підготовлену форму.

Випікання торта:

Випікайте при температурі 180°C у попередньо розігрітій духовці протягом 40 хвилин або до золотистої кірки.

Приготування крему:

У сотейнику змішайте кокосове молоко, воду, кукурудзяний крохмаль, кокосове борошно, білий шоколад та цедру лайма.

Поставте на середній вогонь, постійно помішуючи до загустіння крему. Дайте охолонути.

Начинка та прикраса:

Розріжте охолоджений торт горизонтально навпіл. Змастити нижню частину торта половиною крему, потім покласти верхню половину. Покрийте торт кремом, що залишився, зверху і з боків.

За бажанням прикрасьте торт шоколадними та кокосовими стружками, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Подання:

Подавайте торт після повного остигання, щоб крем став щільним.

Тепер у вас є смачний пісний кокосовий торт за рецептом Тетяни Литвинової. Смачного!

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ